maanantai 27. tammikuuta 2014

Tavoitteet ja suunnitelmat vuodelle 2014


Ajattelin nyt vähän listata ajatuksia mun tavoitteista ja suunnitelmista tälle vuodelle.
On kiva kun on jotain mitä tavotella ja odottaa.

Ensinnäkin harrastuksia.
Mulle yksikseen (kuntosali) ja mulle ja pojalle yhdessä (värikylpy, muskari, vauvasirkus, tanssitan vauvaa)
Myös miehen kanssa olisi kiva keksiä joku yhteinen harrastus, jossa kävisi vaikka kerran kaksi kuukaudessa. (toistaiseksi kysymysmerkki, että mitä se sitten olisi..Ideoita?)

Työpaikka.
Haluaisin aloittaa ensin osa-aikaisesti. 1-2krt/vko. En haluaisi vielä laittaa niin pientä lasta hoitoon. Poitsu on nyt 9kk.
Suunnitelmissa on myös aloittaa eräs jälleenmyynti. Uusi korusarja on tullut Suomeen ja kiinnostuin tästä erittäin paljon. Saisi omalla nimellä nettisivut, josta asiakkaat saavat ostaa koruja 24/7 ja lisäksi pitäisin perinteisiä esittelykutsuja.

Vähemmän herkkuja.
Mä syön herkkuja tyyliin joka päivä. Karkkia, jätskiä, sipsiä, suklaata, vanukasta, keksejä..Sokeriaddiktio? Nojoo olen hoikka ja en ole lihonnut silti yhtään, mutta ei herkuttelu silti mitään terveellistä ole...varsinkaan hampaille.

Rahan säästäminen ja menojen pienentäminen.
Kaikki poitsun vaatteet ja lelut voisi ostaa käytettynä. Turussa on todella hyviä kirppiksiä, joissa on uudenveroisia ja edullisia vaatteita.
Itselleni voisin myös ostaa vähemmän vaatteita, kenkiä ja laukkuja ja pääosin käytettyjä.
Turussa on Olga-Neiti niminen vaatedivari, jossa on aivan ihania vaatteita laidasta laitaan, myös merkkivaatteita. Ajattelin myös aktiivisemmin myydä netissä ja kirppiksillä meidän vaatteita ja muutenkin suursiivota koko kämppä. Jos vaikka löytyisi jotain meille turhaa tavaraa, joka on ehkä jonkun toisen aarre.

Antaa aikaa itselleni ja nauttia elämästä
Vauvanhoito on välillä erittäin raskasta ja väsyttävää hommaa, vaikka maailman ihanin ja palkitsevin asia onkin. Välillä äitikin tarvitsee omaa aikaa, jotta jaksaa taas olla hyvä ja energinen äiti.

 Tässä muutama asia :)
Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti