sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Mineraalipuuterit

Mikä on maailman paras meikki? Mun mielestä ehdottomasti mineraalipuuteri!
Olen itse käyttänyt mineraalipuuteria n. 6 vuotta.
Se on äärettömän helppoa ja nopeaa.
 Se on suunniteltu sekoittumaan kauniisti, luonnollisesti ja virheettömästi ihoon ja antaa kasvoille kauniin ja virheettömän loisteen/hehkun.
Se on eräänlaista puhdasta kosmetiikkaa jota valmistetaan ainoastaan luonnollisista, maasta saatavista aineksista. Luonnon kosmetiikka jättää vain pienen hiilijalanjäljen planeettaamme verrattuna normi meikkeihin. Mineraalipuuterit ovat ekologisesti ystävällisiä. Tietenkin mineraalipuutereita on markkinoilla valtava määrä ja poikkeavat hieman toisistaan.
Mun suosikkeja ovat Sheer Cover, Bella'pierre ja Loreal True Match Minerals.

Mulla on tällä hetkellä joka päiväisessä käytössä on tuo Lorealin minerals.
Se sisältää 95% mineraaleja, sekä hellävaraisen ja hoitavan, aloe veraa sisältävän koostumuksen.
Ei tuki ihohuokosia eikä sisällä säilöntäaineita.Sopii kaikille ihotyypeille. WAU!

Purkissa on aina mukana tuo puuterisuti, eli ei tarvitse erikseen ostaa sitä.
Muutenkin on hyvä, että säännöllisesti ostaa uudet meikkisudit, aika paljon kerää bakteereja pidemmällä käytöllä.
On myös ihan ok pestä tuo suti ennen ensimmäistä käyttökertaa, koska siitä saattaa muuten irrota aika paljon karvoja. Ihan pesuainetta ja voi käyttää myös hoitoainetta (pehmentää)
Muutamassa sekunnissa saa pyöräytettyä puuterisudilla kasvoille kauniin hehkun, peittää ihon virheitä ja ei tunnu edes meikiltä. Yksi purkki kestää pitkään, koska tätä ei tarvitse edes kovin paljon.


Tuo Sheer Cover on ensimmäinen mineraalimeikki, jota kokeilin silloin vuosia sitten. Tilasin TvShopista...kyllä juuri sieltä! :D Ihastuin siihen heti, mutta se tuntui sillon turhan hintavalta mun kukkarolle. Nyt olen harkinnut, että voisin sitä taas alkaa tilaamaan.

Bella'pierre:n mineraalimeikkihin tutustuin Kampin ostoskeskuksessa. Siellä oli myyjiä pysäyttämässä ihmisiä ja kysymässä "haluatko kokeilla mineraalipuuteria?" Suostuin, koska tuote vaikutti kiinnostavalta. Myyjä putsasi toiselta puolelta kasvojani meikit pois ja laittoi tilatte tätä Bella'pierre merkistä mineraalimeikkiä. WAU! Oli pakko ostaa, vaikka purkki maksoi 40€.

On tullut kokeiltua myös muita merkkejä mm. lily lolo, benecos, lumene, Dermosil. Kaikki on nuo on aina olleet ihan hyviä, mutta kokeiluksi kuitenkin on jäänyt..

Pitäydyn tällä hetkellä toistaiseksi vielä Lorealin tuoteessa.

Kannattaa kokeilla ja ihastua!
Mä niin uskon näihin tuotteisiin, että voisin nähdä itseni myymässä ja mainostamassa näitä! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti